ITC nekretnine
Ljudevita Gaja 3
49243 Oroslavje
+385 (0)91 6027 367
mail:

Obiteljska kuća i veće površine zemljišta turističke namjene - Oroslavje

print  pdf
   
ID: 213
Tip: Prodaja
Vrsta: Kuće
Mjesto: Oroslavje
Neto površina: 100 m2
Površina okućnice: 7200 m2
Cijena: 130.000,00 €
(990.636,66 kn)
   

Obiteljska kuća u Oroslavju, sa niskim troškovima stanovanja, na zemljištu od 7.200 m2 prilagođenog turističkoj i ugostiteljskoj namjeni.

Stambena površina kuće od 100 m2, u dvije etaže. Ova visoka prizemnica pruža Vam sve što možete očekivati od komotnog stila života u mirnom predjelu Zagorja, a da u isto vrijeme tekući troškovi života ne predstavljaju prepreku. Objekt je toplinski izoliran što smanjuje troškove grijanja, koje je riješeno centralnim sustavom na kruta goriva. Trošak vode je minimaliziran korištenjem zdenca na zemljištu iz kojeg se opskrbljuje čitava kuća.

Kući pripada prostrana i lijepo uređena terasa s prednje strane objekta površine 35 m2, a u neposrednoj blizini je i nadstrešnica za jedan automobil, kao i manja alatnica.

Ukupna površina zemljišta od 7.200 m2 podijeljena je na 5.200 m2 građevinskog zemljišta namijenjenog turističkoj i ugostiteljskoj namjeni i 2.000 m2 poljoprivrednog zemljišta. Turistička namjena zemljišta definirana je prostornim planom Oroslavja i omogućuje izgradnju više stambenih objekata u sklopu etno sela, sa pratećim ugostiteljskim sadržajima.

Ovisno o potrebama i željama budućeg vlasnika bilo bi prostora za razgovore o otkupu cjelokupnog posjeda u fazama, te razvoja poslovne ideje u skladu sa tempom koji najbolje odgovara poslovnim planovima kupca.

Vlasnik je otvoren i za sklapanje poslovne suradnje kod realizacije posla ili, ako bi to više odgovaralo budućem vlasniku, preuzimanje savjetodavne funkcije s obzirom na dobro poznavanje lokalnih poslovnih specifičnosti.

 

Komunalije:

struja

 

Oprema:

broj soba: 3 grijanje: centralno, drva parking
internet vrtna kućica

Fotogalerija:

 
                               


« Povratak na listu

  Pretraživanje nekretnina

  Vrsta:
  Cijena:
  do
  Neto površina:
  do m2
  Novo u ponudi
  » Više iz ponude
 •  
  Kreditni kalkulator
  Traženi kredit:   
  Mjesečni anuitet:
  Kamatna stopa:   %
  Razdoblje (god):