ITC nekretnine
Ljudevita Gaja 3
49243 Oroslavje
+385 (0)91 6027 367
mail:

Prostrana višekatnica na idealnoj poziciji (260 m2) - Stubičke Toplice

print  pdf
   
ID: 224
Tip: Prodaja
Vrsta: Kuće
Mjesto: Stubičke Toplice
Neto površina: 263 m2
Površina okućnice: 913 m2
Cijena: 240.000,00 €
(1.828.867,68 kn)
   

Prostrana obiteljska kuća sa 260 m2 neto površine stambenog prostora u tri etaže, te pomoćna zgrada neto površine 80 m2, nedavno kompletno renovirana. Sve zajedno u lijepo uređenom dvorištu površine 913 m2, pozicioniranom u mirnoj ulici Stubaka, na samo minutu pješice od centra mjesta.

Prizemlje i prvi kat kuće kompletno su namješteni i sastoje se od: tri spavaće sobe, dvije kuhinje, smoćnice, dvije kupaonice, manjeg boravka u prizemlju i prostranog boravka na katu sa izlazom na terasu od 26 m2, većeg prostora spremišta u prizemlju i garaže za jedan automobil. Potkrovlje kuće dovedeno je do faze visokog roh-baua i nudi potencijal dodatnog stembenog prostora. Cijela kuća, kao i stepenice koje povezuju etaže, svojom koncepcijom omogućuju odvajanje pojedinih etaža u zasebne stambene jedinice čime bi se dobila tri fizički odvojena stana.

Prostor kuće grijan je centralnim plinskim sustavom, sa pogonom sustava i bojlerom smještenim u garaži.

Pomoćna zgrada je u prošlosti imala funkciju poslovnog prostora, a nakon renovacije čitavog objekta koristi se kao dodatan stambeni prostor sa prostranim dnevnim boravkom, kuhinjom, smoćnicom, wc-om, prostorijama spremišta i skladišta drva, te nadstrešnicom za dva automobila.

Karakteristike oba objekta daju budućem vlasniku više mogućnosti iskorištavanja prostora. Bilo bi moguće zadržati kuću i pomoćnu zgradu u funkciji stambene namjene ili kuću koristiti za življenje, a pomoćni objekt privesti poslovnoj namjeni najrazličitijeg oblika. U pomoćnom objektu je iz istog razloga zadržana trofazna struja.

Čitav posjed je na dvije-tri minute hoda od svih potrebnih sadržaja. Između ostalog tu su: trgovine, banka, pošta, doktor, lječilište, bazeni i hotel, lijepo uređen park,…

Uredni papiri, vlasništvo 1/1, nema tereta.

 

Komunalije:

struja plin telefon
kanalizacija

 

Oprema:

broj soba: 6 grijanje: plin, centralno parking

Fotogalerija:

 
                                                     


« Povratak na listu

  Pretraživanje nekretnina

  Vrsta:
  Cijena:
  do
  Neto površina:
  do m2
  Novo u ponudi
  » Više iz ponude
 •  
  Kreditni kalkulator
  Traženi kredit:   
  Mjesečni anuitet:
  Kamatna stopa:   %
  Razdoblje (god):