ITC nekretnine
Ljudevita Gaja 3
49243 Oroslavje
+385 (0)91 6027 367
mail:

Odmah useljiva katnica sa velikim potencijalom - Oroslavje

print  pdf
   
ID: 210
Tip: Prodaja
Vrsta: Kuće
Mjesto: Oroslavje
Neto površina: 144 m2
Površina okućnice: 950 m2
Cijena: 92.000,00 €
(701.065,94 kn)
   

Kompletno namještena, odlično održavana i odmah useljiva obiteljska katnica s nedovršenim objektom i sjenicom na odličnoj lokaciji i sa ogromnim potencijalom.

 

Cijeli posjed je pozicioniran u mirnom susjedstvu, minutu hoda od središta Oroslavja, a karakteristike čitavog posjeda predstavljaju idealnu kupnju za veću obitelj sa potrebom za razdvojenim stambenim prostorima.


Netto površina kuće od 144 m2, između ostalog, sadrži kompletno opremljene i namještene: spavaonu, dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonom, kupaonu, kućni ured, ljetnu kuhinju i spremište.... Objekt je grijan plinskim centralnim sustavom, sa drvenom vanjskom i unutarnjom stolarijom.

 

Nedovršeni objekt netto površine 60 m2 u funkciji je garaže i spremišta, a pruža potencijal stambenog ili poslovnog prostora.

 

Sa stražnje strane dvorišta, usred voćnjaka i okružena ukrasnim cvijećem, smještena je manja drvena kućica, uz zidani roštilj, sa terasom za uživanje u društvu.

 

Zemljišna čestica posjeda, površine 950 m2, nudi raznorazne potencijale dodatnog iskorištavanja prostora. Bilo bi moguće proširiti postojeći stambeni prostor ili formirati poslovni prostor idealan za daljnje iznajmljivanje. Treća opcija bila bi realizacija planirane gradnje dodatne kuće na već postojećim temeljima, koja bi sa nedovršenim objektom činila cjelinu sa cca. 200 m2 iskoristivog prostora.

 

Vlasništvo 1/1, papiri uredni, bez tereta.

 

Komunalije:

struja plin telefon
kanalizacija

 

Oprema:

broj soba: 4 grijanje: plin, centralno sat tv
klima uređaj internet roštilj
vrtna kućica

Energetski razred

Fotogalerija:

 
                                 


« Povratak na listu

  Pretraživanje nekretnina

  Vrsta:
  Cijena:
  do
  Neto površina:
  do m2
  Novo u ponudi
  » Više iz ponude
 •  
  Kreditni kalkulator
  Traženi kredit:   
  Mjesečni anuitet:
  Kamatna stopa:   %
  Razdoblje (god):