ITC nekretnine
Ljudevita Gaja 3
49243 Oroslavje
+385 (0)91 6027 367
mail:

Plan izgradnje doma za starije kapaciteta do 120 korisnika - Oroslavje

print  pdf
   
ID: 212
Tip: Prodaja
Vrsta: Građevinska
Mjesto: Oroslavje
Površina zemljišta: 5777 m2
Cijena: 120.000,00 €
(914.433,84 kn)
   

Zemljište veće površine sa ishodovanom lokacijskom dozvolom i idejnim projektom za izgradnju doma za starije. Idejnim projektom predviđa se objekt u četiri etaže. Budući objekt bi svojim karakteristikama ispunjavao potrebe korisnika doma, a sve u skladu sa najvišim standardima poslovanja modernih domova za starije.

Dom bi svojim kapacitetima bio podoban za 120 korisnika u više tipova smještaja; od jednosobnih soba, soba sa dva ili tri kreveta ili smještaja u vidu apartmana za kratkotrajnije boravke korisnika.

Izrađenim projektom predviđa se, osim smještajnog prostora, i izgradnja prostora svih pratećih usluga nužnih za normalno funkcioniranje doma. Između ostalog tu su prostorije za osoblje, medicinski odjel, kuhinje i restoran, prostorije za druženje i boravak korisnika, kotlovnica grijanja, klimatizacije i ventilacije, sanitarni odjel ...

Ukupna neto površina budućeg objekta iznosi 3.700 m2 na zemljištu površine 4.500 m2. Predviđa se i izgradnja parkirališta na čestici površine 1245 m2 u neposrednoj blizini.

Detaljan uvid u projektnu dokumentaciju dajemo na upit.

Fotogalerija:

 
                     


« Povratak na listu

  Pretraživanje nekretnina

  Vrsta:
  Cijena:
  do
  Neto površina:
  do m2
  Novo u ponudi
  » Više iz ponude
 •  
  Kreditni kalkulator
  Traženi kredit:   
  Mjesečni anuitet:
  Kamatna stopa:   %
  Razdoblje (god):