ITC nekretnine
Ljudevita Gaja 3
49243 Oroslavje
+385 (0)91 6027 367
mail:

Pravni uvjeti i propisi za upotrebu web stranice

www.itc-nekretnine.hr


1. Pravni uvjeti i propisi za korisnike www.itc-nekretnine.hr (u daljnjem tekstu itc-nekretnine.hr)
Za upotrebu naših web stranica, kao i za sve ostale usluge koje želite objaviti, prihvaćate uvjete i propise i na taj način prikupljate vijesti koje su objavljene.

2. Trgovačka ograničenja
Cijeli sadržaj itc-nekretnine.hr prilagođen je osobnoj uporabi. Nije dozvoljeno kopirati, prosljeđivati, objavljivati ili na neki drugi način prenositi ili opskrbljivati informacijama koje su objavljene na stranicama itc-nekretnine.hr, a bez odobrenja vlasnika.

3. Vlasništvo
Cijeli sadržaj itc-nekretnine.hr isključivo je u vlasništvu I.T.C. nekretnine j.d.o.o., uključujući sve foto materijale koji su objavljeni na itc-nekretnine.hr.

4. Objavljeni podaci
Spomenuti podaci bit će na usluzi svim posjetiteljima web stranice. Bez točnih podataka koji se odnose na vlasnika ili prodavatelja nekretnina, itc-nekretnine.hr usluge neće funkcionirati i neće pružati dostatne informacije za eventualno zaključivanje mogućih poslova. Svaki kupac potvrđuje ugovor stavljanjem potpisa na isti.

5. Zabrana ilegalne upotrebe
Upotrebom itc-nekretnine.hr usluga vi pristajete i obvezujete se da nećete upotrijebiti objavljene informacije i foto materijal itc-nekretnine.hr u nezakonite svrhe, čime biste pravno odgovarali.

6. Povezivanje na stranice trećih osoba
Itc-nekretnine.hr stranice mogu sadržavati vezu sa internet stranicama ostalih osoba ili poduzeća. To povezivanje služi samo za vaše informiranje i itc-nekretnine.hr poslužitelj ne snosi odgovornost za prijenos informacija ili sadržaja tih stranica.

7. Izmjena uvjeta i propisa
Itc-nekretnine.hr poslužitelj zadržava pravo na promjene uvjeta i propisa pri davanju usluga, kao i ostalih uvjeta i propisa svojih poslovnih aktivnosti vezanih uz ove usluge.

8. Svrha
Svrha našeg servisa (web stranice) je usredotočena isključivo na pružanje pomoći korisnicima i davanju kasnijih informacija oko opremljenosti nekretnina uključujući i opis nekretnina koje su dopunjene i foto materijalom, kao i posredovanje izmedu kupca i prodavatelja.

9. Vlasništvo nekretnina
Usluge posredništva od itc-nekretnine.hr može zatražiti svaka fizička ili pravna osoba koja priloži vlasnički list ili neki drugi pravno važeći dokument nekretnine, te će biti predstavljena na itcnekretnine. hr web stranici. Fizička ili pravna osoba koja nije u mogućnosti priložiti dokaze o vlasništvu, ne može koristiti usluge itc-nekretnine.hr-a.

10. ID
Svaka pojedina nekretnina predstavljena kroz itc-nekretnine.hr označena je svojom identifikacijskom oznakom, koja je odobrena za klijenta. Uz nekretninu se nalaze opis i informacije, kao i njihov fotografski prikaz u obliku prilagoñenom klijentu. Za točnost podataka i informacija odgovoran je sam klijent.

  Pretraživanje nekretnina

  Vrsta:
  Cijena:
  do
  Neto površina:
  do m2
  Novo u ponudi
  » Više iz ponude
 •  
  Kreditni kalkulator
  Traženi kredit:   
  Mjesečni anuitet:
  Kamatna stopa:   %
  Razdoblje (god):